Zakelijke markt

De bijdrage van merchandising in de zakelijke markt.

* Hoe versterk ik op voorhand het teamgevoel
* Hoe vergroot ik “het trots zijn op” gevoel
* Hoe zorg ik voor het uitdragen van onze missie en visie
* Hoe zorg ik voor een herkenbaar en representatief voorkomen.

Met behulp van de antwoorden op deze vragen, gecombineerd met de bedrukking hiervan op het juiste product, haalt u het beste uit teambuildingdagen, teamuitjes, incentives en sportieve bedrijfsevents.

InnStijll Merchandise denkt graag met je mee over deze vraagstukken en vertaalt dit onder andere naar promotioneel, stijlvol bedrukt textiel en premiums.

Wij komen graag vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek.

Bedrijfskleding

Sinds de komst van de WoW transfer, voor bedrukking op alle textiel in kleine oplagen, is het maken van bedrijfskleding mogelijk zoals de zeefdrukkers het graag verkopen, maar dan al vanaf 1 stuk! Dunne en zachte opdruk, goede wasresultaten en een mooie beeldkwaliteit tot in de kleinste details.

Reclame en Promotie

Reclame en Promotie producten zoals:
– muismatten,
– bekers,
– horloges
– stropdassen

Deze zijn in Full Colour eenvoudig te bedrukken via onze kleurenlaserprinters en transfers, op dezelfde manier als het bedrukken van textiel. Met een lage investering heeft u een breed pakket aan mogelijkheden, voor intern gebruik of voor doorverkoop.

Sampling

U verkoopt een product en geeft dit product af en toe gratis weg aan uw relaties? Uit marktonderzoek is bewezen dat een klant een artikel met eigen naam veel sneller bewaart. Een voorbeeld zijn de leuke notitieboekjes. Bekijk de bedrukkingsmogelijkheden voor uw product, met de bedrijfsnaam of de naam van uw relatie. Veel meer kans van slagen tegen een relatief kleine investering.