Sportkleding

Teamkleding

Niet alleen voetbalshirts en schoenen kunnen worden voorzien van rugnummers, logo’s en namen, ook tennisrackets, hockeysticks, golfballen, drinkflesjes en nog veel meer. Ieder willekeurig sport outfit ongeacht materiaal en kleur kunnen worden voorzien van een bedrukking voor alle binnen- en buitensporten. Kant en klare pakketten voor de lokale verenigingen vereenvoudigen het maken van de juiste keuze, het kiezen van de juiste maat en het nabestellen voor nieuwe leden.

Sponsoring

Een sponsor wil graag eerst zijn logo of naam op desbetreffend materiaal of outfit zien. Bij InnStijll is de minimum order slechts 1 stuk. Na akkoord van de sponsor kan worden overgegaan tot het maken van de bedrukking voor het hele team. Door het ruime aanbod is zelfs een bedrukking voor de allerkleinste fans mogelijk.

Toernooien

Medailles of sportvanen in de kleuren van de club, samen met een herinnerings-T-shirt van het toernooi voor alle deelnemers. Met enorme aanbod textiel zijn teams in kleuren in te delen en kunnen de teamleiders of organisatie aangepaste kleding of veiligheidsvestjes bestellen.