Ons verfrissende concept

InnStijll print & design is december 2014 opgericht vanuit haar activiteiten binnen de sales- en evenementenbranche. Haar corebusiness was het verlenen van salesactiviteiten voor externe partijen en invulling geven aan zakelijke en particuliere evenementen op bijzondere locaties. Tijdens evenementen hebben zowel bedrijven als particulieren vrijwel altijd de behoefte om het evenement te versterken met merchandising. Soms om de binding onderling te versterken, soms om een boodschap uit te dragen of om een bepaalde sfeer te creëren. De redenen zijn eindeloos. InnStijll besloot in te spelen op deze vraag. Mede door de commerciële en creatieve achtergrond van haar team. InnStijll bedacht een prachtig fullservice concept, professionaliseerde haar merchandisingsafdeling en binnen zeer korte tijd nam de vraag naar merchandising de corebusiness over.

Wij zijn trots op ons concept.

Het bedrukken van textiel en premiums benaderen vanuit een grotere behoefte, namelijk het versterken van uw bedrijfsimago, persoonlijk imago en merk. Met een enorme keuze uit kleuren en materialen, ondersteund door gericht advies en service. Laagdrempelig, maar zeer professioneel. Het eindresultaat is uw unieke ontwerp en draagt volledig bij aan de uitstraling die u verlangt.

Wat kunt u van ons verwachten?

Afname mogelijkheid vanaf 1 stuk
Geschikt voor particulieren en bedrijven
Trendy, stijlvolle en exclusieve blik
Altijd gratis professioneel en gericht advies over de meest geschikte en mooiste druktechniek op uw product
Altijd gratis professioneel en gericht advies omtrent styling
Hoogwaardig grafisch ontwerp
Meer dan 200 kleuren & materialen voor textielbedrukking

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pkfn321239/domains/innstijll.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405